DE HARDWARE

Voor een spannend en dynamisch spel geschikt voor niet alleen de oudere maar ook de jongste spelers verhuren we zowel laser pistolen als Laser geweren.

 

De laserpistolen zijn compact en eenvoudig te bedienen en daarom zeer geschikt voor de jongste spelers. De Laser geweren zijn groter en hebben meer opties, zoals een herlaad knop voor munitie. Alle laser tag guns beschikken over stoere licht- en geluidseffecten en een weergave van het aantal levens. Tevens beschikken alle laserguns over een knop voor keuze van de munitiesoort, activeren van een beschermingsschild, kiezen van een teamkleur en instellen van het volume.

Assault laser geweer

Lasergeweren hebben extra mogelijkheden ten opzichte van de laserpistolen en zijn een stuk groter. Dit lasergeweer heeft een teller voor de munitie en een herlaad knop (hiermee kun je onbeperkt herladen). Verder kun je een teamkleur instellen, de vuurkracht bepalen, het volume instellen , het aantal levens bekijken en activeren van het beschermingsschild.

 

 

Laser Pistool

Het laserpistool is uitgerust met talrijke geluids- en lichteffecten. Het pistool verschilt op sommige punten van een geweer. Een pistool is kleiner en beschikt over onbeperkte munitie , herladen is dus niet nodig. Deze eigenschappen maken dit pistool ook uitermate geschikt voor de jongere spelers. De pistolen kunnen helaas niet gecombineerd worden met de geweren.


Beide guns werken door middel van onschadelijke infraroodtechnologie waardoor er geen extra bescherming noodzakelijk is. Onze super lichtgewicht laserguns hebben een  bereik tot ongeveer 30 meter.  Ze zijn geschikt voor binnen en buiten (mits het droog weer is).  

In een teamspel worden de guns van de tegenstanders de doelwitten waarop je moet mikken. Een targetvest is dus niet nodig.  Maximaal 4 teams met oneindig veel spelers. 

Dit is wat je mee krijgt

De lasergame geweren en toebehoren zitten, samen met de gebruiksaanwijzing en speltips, veilig verpakt in een echte leger munitiekist.